Terug

Luchtfilters van hoge kwaliteit

Luchtfilters van hoge kwaliteit

Heeft u een WTW-unit met warmteterugwinning? Dan kunt u zeker de hulp van WTW-filtersOnline gebruiken.

We bieden alles wat nodig is voor optimale WTW- of gebalanceerde ventilatie. In onze webshop vindt u alle WTW-filters voor de meeste units van de bekende merken.

Appartementen met een WTW-unit profiteren van gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. WTW-units zijn ideaal voor het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Gebruikte lucht wordt uit het appartement gezogen. Tegelijkertijd wordt verse buitenlucht het appartement ingeblazen. De warmte van de afgezogen lucht uit het appartement wordt door een warmtewisselaar overgedragen aan de frisse lucht die het huis wordt ingeblazen. De warmte in het appartement verlaat het appartement niet, maar wordt hergebruikt!

Dit zorgt voor aanzienlijke energiebesparingen en een aangenaam binnenklimaat, zonder koude luchtstroom of voelbare luchtstroom.

Om zowel de WTW-unit als het binnenklimaat tegen stof te beschermen, worden de afvoer- en toevoerlucht schoongemaakt met speciale luchtfilters. Het is belangrijk om de filters elk half jaar te vervangen om extra onnodig onderhoud te voorkomen.

Bovendien bent u verzekerd van een aangename leefomgeving.

WTW-filtersOnline: de webshop voor alle WTW-filters!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WTW-filtersOnline B.V. 9,2 / 10 - 1249 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »