Man wearing a WTF-filters t-shirt

Vind en bestel uw filters met onze zoekmachine.Vind en bestel uw filters.

  • Agpo Ferolli
  • AWB
  • Brink
  • Itho Daalderop
  • J.E. StorkAir
  • Vaillant
  • Vent-Axia
  • Zehnder
  Merken van A tot Z- Toon alle merken
  Toon alle merken

  Optimaal ventileren met vertrouwde kwaliteit WTW-filters

  Online WTW filters kopen

  Optimaal ventileren met vertrouwde kwaliteit WTW-filters
  WTW filters Online is gespecialiseerd in hoge kwaliteit luchtfilters. Met onze luchtfilters blijft uw WTW-installatie in topconditie. Onze WTW filters voldoen aan de ISO16890 normering en zijn van originele kwaliteit.

  Staffelkorting op WTW filters
  WTW filters
  worden minimaal per twee sets verkocht. Daarmee kunt u een jaar vooruit. Hoe meer filters u koopt, hoe meer korting u krijgt. Luchtfilters nemen weinig ruimte in beslag, dus groot inkopen is makkelijk én voordelig. Ontdek onze staffelkorting.

  Gratis reminder service
  WTW-filtersOnline denkt graag met u mee. Met onze reminder service krijgt u ieder half jaar automatisch een seintje als het tijd is om uw WTW filters te vervangen. Makkelijker wordt het niet!

  WTW filters nodig?
  Bent u op zoek naar WTW filters voor uw warmte-terug-win-systeem? Dan bent u bij WTW-filters online aan het juiste adres! Wij hebben WTW filters in alle soorten en maten. Bij ons vindt u altijd de filters waar u naar op zoek bent.

  WTW filters bestellen bij WTW Filters Online!
  Het is belangrijk dat de ​WTW filters ​op tijd worden vervangen. De filters hebben namelijk een belangrijk functie in het WTW-systeem. Een WTW-systeem kom je steeds vaker tegen in nieuwe woningen. Dit systeem zorgt ervoor dat schone lucht de woning in wordt geblazen en dat de 'vervuilde' lucht naar buiten wordt geblazen. Om ervoor te zorgen dat de lucht, die van buiten de woning in wordt geblazen, ook echt schoon is, wordt deze gezuiverd door filters. Stofdeeltjes en roet worden dan uit de lucht gezuiverd. Wij raden aan om de filters elk half jaar te vervangen, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw WTW-systeem.

  Reminder service
  Weet u niet meer wanneer u voor het laatst uw ​WTW filters​ heeft vervangen of vergeet u het steeds?

  WTW-filtersOnline helpt u graag!

  WTW-filters verslijten na verloop van tijd en worden daardoor minder effectief. Des te belangrijker om ze regelmatig te vervangen. Voor bestaande klanten biedt WTW-filtersOnline daarom de ‘reminder service’ aan: ieder half jaar ontvangt u automatisch een herinnering per e-mail dat het weer tijd is om uw filters te vervangen.

  Gratis service

  In deze e-mail worden eerder gekochte producten vermeld. Met een druk op de knop bestelt u snel en gemakkelijk uw nieuwe filters. Goed om te weten: bestellen is nooit verplicht. U bepaalt altijd zelf of u wilt bestellen en in welke hoeveelheid. De reminder service is geen abonnement maar een gratis dienst van WTW-filtersOnline.

  Onderhoudsadvies

  WTW-filtersOnline adviseert om ieder half jaar de filters te vervangen en bij nieuwbouw zelfs om de vier maanden. Controleer de filters tussentijds. Indien nodig de filters met een stofzuiger op de laagste stand reinigen, zodat ze niet beschadigen. Let op: reinig luchtfilters nooit met water of een andere vloeistof!

  Zijn er vragen, neem gerust contact met ons op!

  ​Korting op WTW filters
  Wilt u liever in één keer meerdere filters bestellen, zodat u niet elk half jaar nieuwe filters hoeft te bestellen? Ook dat is mogelijk. U kunt bij ons eenvoudig meerdere filters bestellen. Daarnaast geldt, hoe meer filters u besteld, hoe hoger u korting! Deze korting kan oplopen tot 20 procent! Tevens bestelt u de filters bij ons gewoon online. U kunt dus gewoon vanaf de bank nieuwe filters bestellen! Heeft u toch per ongeluk de verkeerde filters besteld? Dan heeft u de mogelijkheid om de filters te retourneren. Dit kunt u binnen 90 dagen na ontvangst doen. Het retourneren van uw bestelling is gratis!

  Vragen? Neem contact op!
  Heeft u vragen over de WTW filter? Neem dan contact met ons op. U kunt per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen!

  Lees meerLess...

  blog

  Vragen of advies nodig?

  Bel +31 85 - 041 00 88

  Customer service person's foto
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  WTW-filtersOnline B.V. 9,2 / 10 - 1249 Reviews @ Kiyoh