Terug

Merken

Bekijk ons ruime assortiment

Filters voor Zehnder ComfoAir unit

WTW-filtersOnline zorgt ervoor dat u het juiste Zehnder ComfoAir filter kunt vinden. In ons uitgebreide assortiment hebben wij voor het merk Zehnder alle filters. Deze zijn te plaatsen in onderstaande Zehnder ComfoAir units.

- Zehnder ComfoAir 160
- Zehnder ComfoAir 180
- Zehnder ComfoAir 200
- Zehnder ComfoAir 350 / 500 / 550
- Zehnder ComfoAir E 300 / 400
- Zehnder ComfoAir Q 350 / 450 / 600

Heeft u vragen over de Zehnder ComfoAir filters? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Een nieuw Zehnder ComfoAir filter

Op zoek naar een Zehnder ComfoAir filter? Heeft u een WTW-systeem in uw woning? En geniet u van een goed en gezond luchtklimaat? Door tijdig het filter van uw WTW-systeem te vervangen zorgt u ervoor dat uw WTW-systeem optimaal kan blijven functioneren. Bij WTW-filtersOnline vindt u een uitgebreid assortiment van alle soorten en maten filters. Wij leveren filters van een groot aantal gerenommeerde merken van WTW-units. Ook een Zehnder ComfoAir filter kunt u in ons uitgebreide assortiment vinden! Bij ons vindt u alle Zehnder ComfoAir filters, zoals de Zehnder ComfoAir 160 / 180 / 200 / 350 / 500 / 550 / E300 / E 400 / Q 350 / Q 450 en Q 600.

 

Het vervangen van een Zehnder ComfoAir filter

Het is heel belangrijk om tijdig uw Zehnder ComfoAir filter te vervangen. Het filter van een WTW-systeem zorgt er namelijk voor dat het luchtklimaat in uw woning goed blijft. Het filter zuivert de lucht van stof en vuil. Een WTW-systeem wordt vaak intensief gebruikt, waardoor het filter op termijn vervuild raakt. Het is dan nodig om het filter te vervangen. U kunt in de webshop van een WTW-filtersOnline heel makkelijk een nieuw filter bestellen. 

 

Een nieuw Zehnder ComfoAir filter bestellen

Bij WTW-filters online kunt u heel makkelijk het gewenste filter bestellen. We bieden u een groot aantal soorten filters van originele kwaliteit. Wilt u graag filters voor uw WTW-systeem op voorraad hebben? Bestel dan meerdere filters. U krijgt dan bovendien staffelkorting, die kan oplopen tot 20%!

Bij WTW-filtersOnline maken we het graag zo makkelijk mogelijk voor u om te blijven genieten van een goed functionerend WTW-systeem. We bieden u daarom onze reminder service. Als het filter van uw WTW-systeem aan vervanging toe is, ontvangt u automatisch een bericht van ons. Op die manier kunt u altijd tijdig het filter van uw WTW-systeem vervangen!

U kunt bij WTW-filtersOnline heel makkelijk het filter bestellen dat u nodig heeft, bijvoorbeeld een Zehnder ComfoAir filter. Of dat u nu een enkel filter bestelt of dat u meerdere filters bestelt, we zorgen er altijd voor dat u de filters snel in huis heeft. Daarnaast is het retourneren van uw bestelling gratis. 

WTW-filtersOnline is zo hét adres als u een nieuw filter nodig heeft. We bieden u een uitgebreid assortiment filters en we bieden u een hoog niveau van service. WTW-filtersOnline wordt, op basis van meer dan 1.118 reviews, door onze klanten gewaardeerd met gemiddeld een 8,8. Heeft u een nieuw Zehnder ComfoAir filter nodig voor in uw WTW-systeem? Plaats dan nu uw bestelling!  

Lees meer Sluiten
Vragen of advies nodig?

Bel +31 85 - 041 00 88

Customer service person's foto
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WTW-filtersOnline B.V. 9,2 / 10 - 1249 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »