Terug

Reminder service

Ervaar het gemak van onze reminder service

Om een optimaal werkende WTW-unit te garanderen is het tijdig vervangen van uw WTW-filters erg belangrijk. De filters slijten na verloop van tijd en worden hierdoor minder effectief.
Om u te helpen herinneren aan het tijdig vervangen van uw filters biedt WTW-filtersOnline de ‘Reminder Service’ aan. U ontvangt na uw bestelling iedere 6 maanden een automatische herinnering per mail dat uw filters weer aan vervanging toe zijn.

Hoe werkt deze gratis reminder service?

Uw eerder gekochte WTW-filter wordt terug weergegeven in de mail. Met één druk op de knop bestelt u gemakkelijk de geschikte filters voor uw WTW systeem. Dankzij deze gratis service bent u tijdig op de hoogte van de nodige vervanging van uw wtw-filter. Zo maken we het bestellen van uw nieuwe filter extra makkelijk, zorgen we voor een schoon binnenklimaat én een optimaal werkende WTW-unit. Dat is de service waar u bij WTW-filtersOnline op kunt rekenen.

Het ideale onderhoudsadvies voor WTW filters

Wij adviseren om WTW-filters minstens iedere 6 maanden te vervangen. Bij nieuwbouw woningen adviseren wij dit zelfs iedere 4 maanden te verwisselen. Controleer de filters tussentijds én indien nodig kunt u de filters met een stofzuiger op de laagste stand reinigen.

Let op: reinig uw luchtfilters nooit met water of andere vloeistoffen.

Heeft u nog vragen of advies nodig, neem gerust contact met ons op!

Vragen of advies nodig?

Bel +31 85 - 041 00 88

Customer service person's foto
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WTW-filtersOnline B.V. 9,2 / 10 - 1249 Reviews @ Kiyoh