Terug

Update 02-04-2020 m.b.t. het coronavirus COVID-19: Wij ondervinden geen vertraging in de aflevering. Wij wensen u een goede gezondheid toe.

Disclaimer


Disclaimer voor www.wtw-filtersonline.nl
WTW-filtersOnline B.V. verleent u hierbij toegang tot www.wtw-filtersonline.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

WTW-filtersOnline behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
WTW-filtersOnline B.V. spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van WTW-filtersOnline.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met WTW-filtersOnline B.V. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan WTW-filtersOnline B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij WTW-filtersOnline B.V.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van WTW-filtersOnline B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.  

Vragen of advies nodig?

Bel +31 (0)85 - 041 00 88

Customer service person's foto
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »