Terug

Ubbink

Ubbink

Ubbink filter nodig? Zoek niet verder!

Als je op zoek bent naar de beste Ubbink filters hoeft u niet verder te zoeken. Bij WTW-filtersOnline vindt u niet alleen de beste kwaliteit filters, maar ook de meest voordelige. Kijk bijvoorbeeld naar ons eigen huismerk. Deze filters zijn stukken goedkoper dan de originele merken en zullen altijd een voordelige prijs hebben. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Onze huismerk filters zijn minimaal dezelfde kwaliteit als het originele filter en soms zelf beter.

Toch niet tevreden over ons huismerk of andere filter? Geen probleem. Wist u dat u bij WTW-filtersOnline alle Ubbink filters gratis kunt retourneren? Of u nou verkeerd filter heeft besteld of het filter voldoet niet aan uw eisen, retourneer het simpel en zonder problemen.

Een voordelige staffelkorting

Wist u dat wij een voordelige staffelkorting bieden? Als u namelijk meerdere Ubbink filters bestelt krijgt u tot wel 20% korting. Op deze manier is het een stuk voordeliger een aantal filters op voorraad te nemen. Maakt u geen zorgen over het feit dat de filters stof gaan afvangen. Wist u dat filters die al wat stofdeeltjes bevatten zelfs beter werken? Dit komt omdat stof ander stof aantrekt. Wist u dat u gebruik kunt maken van onze speciale reminder service? Hiermee wordt u elke 6 maanden geattendeerd op het feit dat uw Ubbink filters vervangen moeten worden.

Dit is handige aangezien filters om de zes maanden vervangen moeten worden. Ditzorgt ervoor dat uw Ubbink unit optimaal blijft werken. Wij raden eigenlijk altijd aan om de Ubbink filters ééns in de 2 maanden te controleren op de kwaliteit. Als deze namelijk donkergrijs of zelf zwart zijn kan het zijn dat ze vervroegd vervangen moeten worden. Zorg dat u hier niet te lang mee wacht, want de filters kunnen het energieverbruik vergroten en minder efficiënt gaan werken.

- Ubbink Ubiflux Small
- Ubbink Ubiflux Vigor
- Ubbink Ubiflux W180 / W300 / W400 / W450
- Ubbink Ubiflux Medium / Large

Heeft u vragen over de Ubbink filters? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Lees meer Sluiten
Vragen of advies nodig?

Bel +31 85 - 041 00 88

Customer service person's foto
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WTW-filtersOnline B.V. 9,2 / 10 - 1249 Reviews @ Kiyoh