Terug

Swentibold

Swentibold

Hoge kwaliteit Swentibold filters

WTW-filtersOnline biedt hoge kwaliteit Swentibold filters van het originele merk, maar ook van ons eigen merk. Het originele merk heeft een standaard gezet per unit en deze wordt altijd nagestreefd. Het nadeel is dat originele filters vaak heel duur zijn. WTW-filtersOnline heeft hiervoor een eigen huismerk ontwikkeld. Bij ons huismerk wordt minimaal de standaard gewaarborgd van de originele filters, maar dan voor een betaalbare prijs.

Dat klinkt geweldig maar het kan voorkomen dat er problemen zijn met de bestelling. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u de verkeerde Swentibold filters besteld of niet tevreden bent, maar ook wij maken soms een foutje door de verkeerde filters op te sturen. Wat er ook mis is, wij regelen het voor u. U kunt namelijk alle Swentibold filters eenvoudig en gratis retourneren. Neem altijd contact op met de klantenservice voor eventuele vragen. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00.

Swentibold filters vervangen met korting!

Veel mensen weten dit niet, maar wist u dat filters om de zes maanden vervangen moet worden? Dit is standaard voor veel Swentibold filters. Toch is het aangeraden om elke 2 maanden te controleren hoe de filters er uit zien. Als deze namelijk donkergrijs of zwart zijn moeten ze gelijk vervangen worden. Zo voorkomt u problemen met de unit en de filter zelf. Het kan namelijk de brandbaarheid vergroten, het energieverbruik vergroten en het binnenklimaat verminderen. Zorg daarom dat u uw filters tijdig vervangt.

U kunt gebruik maken van onze speciale staffelkorting om alvast wat Swentibold filters te op voorraad te nemen. Deze korting kan oplopen tot wel 20%! Dat kunt u natuurlijk niet laten liggen. Ook bieden wij een speciale reminderservice. Dan krijgt u over 6 maanden gewoon een mailtje dat de filters vervangen moeten worden. Dan hoeft u helemaal niks meer te doen.

Bestel vandaag de beste Swentibold filters op WTW-filtersOnline.

- WTW
- Klimaatboxen

Heeft u vragen over de Swentibold filters? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Lees meer Sluiten
Vragen of advies nodig?

Bel +31 85 - 041 00 88

Customer service person's foto
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WTW-filtersOnline B.V. 9,2 / 10 - 1249 Reviews @ Kiyoh