Terug

Brink WTW filters

Filters voor Brink WTW unit

WTW-filtersOnline zorgt ervoor dat u het juiste Brink WTW filter kunt vinden. In ons uitgebreide assortiment hebben wij voor het merk Brink alle filters. Deze zijn te plaatsen in onderstaande Brink WTW units.

- Brink Renovent
- Brink Flexivent
- Brink Advance
- Brink Flair

Heeft u vragen over de Brink WTW filters? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Brink WTW filters

Op zoek naar Brink WTW filters? Heeft u een ventilatiesysteem van Brink? En bent u op zoek naar filters voor uw ventilatiesysteem? Dan bent u bij WTW-filters online aan het juiste adres. Wij hebben filters in alle soorten en maten, van alle merken, dus ook Brink WTW filters. Bij ons bestelt u de filters gewoon online.

 

​Brink WTW filters bestellen

Bij WTW-filters online vindt u alle filters voor WTW-systemen. Het is heel belangrijk om de filters tijdig te vervangen. Wij raden dan ook aan om dit ieder half jaar te doen. U kunt bij ons de filters eenvoudig online bestellen. U kunt zoeken op het type en het merk filter en uw bestelling plaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. Het is ook mogelijk om meerdere filters in één keer te bestellen, zodat u niet elk half jaar nieuwe filters hoeft te bestellen. Tevens geldt bij ons, hoe meer filters u bestelt, des te hoger uw korting. Uw korting kan wel oplopen tot 20 procent! Weet u niet meer precies wanneer u voor het laatst de filters heeft vervangen? Schrijf u dan in voor de reminderservice. Wij sturen u dan elk half jaar een mail met de herinnering dat u de filters weer moet vervangen. U kunt dan meteen nieuwe filters bestellen. Uiteraard bent u niet verplicht dat te doen. ​Brink WTW filters: voor alle filters! ​Brink WTW filters zijn van essentieel belangrijk in een warmte-terug-win-systeem. De filters zorgen er namelijk voor dat de lucht die van buiten naar binnen wordt geblazen, wordt gezuiverd. Hierdoor is de lucht die in uw huis komt schoon. Omdat het systeem dag en nacht werkzaam is en de filters dus ook, is het belangrijk dat ze tijdig vervangen worden. Bent u niet helemaal tevreden met de ​Brink WTW filters​? Of heeft u het verkeerde product bestelt? Dan kunt u binnen 14 dagen het product retourneren. Neem hiervoor wel even contact met ons op. Dan gaan wij samen met uw bekijken of we tot een oplossing kunnen komen. ​

 

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de ​Brink WTW filters? Neem dan contact met ons op. U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen.

Lees meer Sluiten
Vragen of advies nodig?

Bel +31 85 - 041 00 88

Customer service person's foto
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WTW-filtersOnline B.V. 9,2 / 10 - 1249 Reviews @ Kiyoh