Zehnder ComfoAir 350 / 500 / 550

Min: €0 Max: €45

 

Een Zehnder Comfoair 350 filter

Op zoek naar Zehnder Comfoair 350 filter? Heeft u een WTW-systeem in uw woning? Dan kunt u iedere dag profiteren van een gezond luchtklimaat en van een duurzaam huis. Om van de voordelen van uw WTW-systeem te kunnen blijven profiteren is het belangrijk dat het filter van het WTW-systeem niet vervuild raakt. Een WTW-systeem wordt vaak intensief gebruikt en het filter zuivert de lucht van vuil en stof. Op de lange termijn raakt een filter dan vervuild. Om te voorkomen dat een WTW-systeem niet meer optimaal functioneert is het belangrijk om eens in de zoveel tijd het filter te vervangen. 

 

Een nieuw Zehnder Comfoair 350 filter bestellen

In de webshop van WTW-filtersOnline vindt u een uitgebreid assortiment van filters voor veel gerenommeerde WTW-unit merken. Ook voor een Zehnder Comfoair 350 filter kunt u in de webshop terecht. Dankzij het grote aanbod is de kans groot dat u het filter vindt dat u nodig heeft, bijvoorbeeld een Zehnder Comfoair 350 filter. Het vervangen van een filter is heel eenvoudig. Dankzij WTW-filtersOnline is ook het aanschaffen van een nieuw filter heel makkelijk!

Wilt u graag weten wanneer uw filter vervangen moet worden? Bij WTW-filtersOnline bieden we u de reminder service. U krijgt dan vanzelf een bericht van ons als het tijd is om het filter van uw WTW-systeem te vervangen. In de webshop kunt u een enkel filter kopen, maar u kunt er ook voor kiezen om direct meerdere filters te bestellen zodat u altijd het juiste filter op voorraad heeft. Zo kunt u het filter direct vervangen als het nodig is. Bestelt u meerdere filters dan krijgt u bovendien staffelkorting, die kan oplopen tot maar liefst 25%! Op die manier kunt u optimaal profiteren van de lage prijzen van de filters. 

 

Een Zehnder Comfoair 350 filter van WTW-filtersOnline 

In de webshop van WTW-filtersOnline kunt u heel makkelijk uw bestelling plaatsen voor uw Zehnder Comfoair 350 filter, maar ook als u op zoek bent naar een Zehnder Comfoair 500 of 550 filter! Ook kunt u veilig betalen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw bestelling snel in huis heeft. WTW-filtersOnline heeft een hoge klantbeoordeling. Op basis van meer dan 879 reviews worden wij beoordeeld met een 9,1! We vinden het belangrijk om u goede service te kunnen bieden, naast een uitgebreid assortiment. Daarom bieden we u niet alleen filters in alle soorten en maten maar bieden we u bijvoorbeeld ook de reminder service. Hiermee helpen we u om uw WTW-systeem optimaal te laten functioneren zodat u altijd kunt genieten van een goed en gezond luchtklimaat in uw woning. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »