Terug

De TOPS filterbox

De TOPS filterbox

De TOPS filterbox is dé oplossing voor uw WTW-unit als deze geen fijnstoffilters of actiefkoolfilters beschikbaar hebben. Perfect voor mensen met last van hooikoorts of onaangename geurtjes van buiten.

Zeker als je in een periode vaak thuis komt te zitten wil je veilig en comfortabel verblijven. Met een WTW-unit kom je al een heel eind, maar niet alle WTW-units bieden alle mogelijkheden om het binnenklimaat optimaal te houden.

De TOPS-filterbox is de ultieme oplossing! In combinatie met jouw WTW-unit zorgt de TOPS-filterbox voor een makkelijke manier om onaangename geuren en fijnstofdeeltjes uit de lucht te filteren. Stel je bent lekker in de winter aan het genieten van een warm binnenklimaat en plots begint de buurman te stoken. Dit zorgt dat er binnen een onaangename geur komt te hangen. Met de filterbox van TOPS had dit voorkomen kunnen worden. Een ander voorbeeld is als er gasten langs komen, maar een van de gasten blijkt ziek te zijn en niest. Met de filterbox zijn er minder fijnstofdeeltjes in de lucht. De virusdeeltjes kunnen hierdoor niet hechten aan de stofdeeltjes en zo verspreidt het virus zich minder snel.

Hoe werkt de TOPS-filterbox

De filterbox kan voor of na de WTW-unit geplaatst worden. Wij raden altijd aan om de filterbox erna te plaatsen, want dan werkt de WTW-unit als voorfilter. Dat scheelt weer in extra kosten. De filterbox filtert de lucht op fijnstof en geuren nadat het voorfilter grove stofdeeltjes heeft gefilterd, dit helpt ook mee aan de houdbaarheid van een filter. In de filterbox zelf zit eerst een fijnstoffilter en daarna zes actiefkoolfilters met onze speciale mix aan actiefkoolkorrels. Deze mix neutraliseert niet alleen geuren maar ook bepaalde gassen en andere stoffen.

Hoe installeer je de TOPS-filterbox?

Het installeren van een filterbox is vrij eenvoudig door de flexibele slang aan te sluiten op het toevoerkanaal van jouw WTW-unit. Daarna zet je de uitvoer van de filterbox zo op de oude buis.

Ik hoor de vraag al: Wordt de energie toename dan niet enorm door de weerstand? Nee, er wordt namelijk gebruik gemaakt van kwaliteit filters die de weerstand zo min mogelijk maken. De energietoename is hierdoor zeer beperkt. Bovendien hoor je het filter ook niet!

 

Overtuigd? Het pad naar een beter binnenklimaat begint hier!

Toch nog vragen? Contacteer ons gerust en wij helpen jou met alle vragen! +31 85 041 00 88

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WTW-filtersOnline B.V. 9,2 / 10 - 1249 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »