Terug

Het WTW-filtersonline huismerk

Het WTW-filtersonline huismerk

Het WTW-filtersonline huismerk is onze oplossing om de prijzen van filters in onze eigen handen te hebben. Lees meer over de voordelen en waarom wij gekozen hebben voor een eigen huismerk!

WTW-filtersOnline Huismerk

Het is altijd belangrijk om uw filters goed te onderhouden om zo te zorgen dat uw WTW-unit goed blijft werken. Alle units hebben een speciaal filter dat gebruikt dient te worden. Helaas vallen veel merken vaak duurder uit dan gewenst. Dit zorgt ervoor dat het vaak een hele uitgave is om de filters te vervangen.

Om onze u als klant hierbij wat te helpen hebben wij sinds dit jaar een eigen huismerk. Dit alternatief, dat gemaakt is voor bijna alle soorten filters, waarborgt de kwaliteit van het originele filter. Hierdoor heeft u altijd het beste filter, maar voor een voordelige prijs.

 

Onafhankelijkheid met ons huismerk

Als bedrijf ben je graag onafhankelijk van externe partijen, maar dit is niet altijd mogelijk. Omdat de originele filters van merken van de derde partijen afkomen moeten wij ons houden aan de prijzen die opgedragen worden door hun. Dit betekend dat als er een prijs verhoging plaats vindt wij ook onze prijs moeten aanpassen. Dit is voor u als klant natuurlijk niet fijn en is een onaangename verandering.

Het doel van ons eigen huismerk is het rekening houden met de belangen van de klant. Onze filters voldoen altijd aan de minimum kwaliteit van het originele filter. En wij streven er altijd naar om de kwaliteit juist te verbeteren vergeleken met het origineel.

 

Goedkoop kwaliteit filters bestellen? Kijk voor ons huismerk!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WTW-filtersOnline B.V. 9,2 / 10 - 1249 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »