Terug

Merken

Bekijk ons ruime assortiment

Itho Daalderop

Filters voor Itho unit

WTW-filtersOnline zorgt ervoor dat u het juiste Itho filter kunt vinden. In ons uitgebreide assortiment hebben wij voor het merk Itho alle filters. Deze zijn te plaatsen in onderstaande Itho units.

- Itho HRU
- Itho DCW 80 / 100
- Itho DCW 180
- Ihto DCW 300
- Itho DCW 500
- Itho DCW 800
- Itho DCW 900
- Itho DCW 1200

Heeft u vragen over de Itho filters? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Itho filters nodig?

Bent u op zoek naar ​Itho filters? Dan bent u bij WTW-filters online aan het juiste adres. Wij hebben verschillende ​Itho filters in ons assortiment. Bij ons vindt u dus altijd het juiste Itho filter!

 

​Itho filters bestellen bij WTW Filters Online!

Itho filters zijn onderdeel van een warmte-terug-win-systeem. Een warmte-terug-win-systeem zie je tegenwoordig veel in nieuwbouwwoningen. Deze systemen zorgen ervoor dat de lucht in de woning continu wordt ververst. De lucht in de woning wordt naar buiten geblazen en verse lucht van buiten wordt naar binnen geblazen. De lucht die van buiten naar binnen wordt geblazen, moet worden gezuiverd. Zo kunnen roet- en stofdeeltjes uit de lucht worden gehaald. De lucht wordt gezuiverd door de ​Itho filters. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van het warme-terug-win-systeem is het belangrijk dat de filters op tijd worden vervangen. Nieuwe filters kunt u eenvoudig bestellen bij WTW-filters online. Bij ons bestelt u de filters eenvoudig online. Tevens betaalt u geen verzendkosten. Wij hebben een ruim assortiment aan filters in alle soorten en maten.

 

Retourneren

​Heeft u per ongeluk de verkeerde filters besteld? Dat is bij WTW-filters online geen enkel probleem. Wij proberen graag samen met u tot een oplossing te komen. U kunt binnen 14 dagen de filters retourneren. Bovendien is het retourneren helemaal gratis! ​

 

Reminder service​​

​Weet u niet meer wanneer u voor het laatst de Itho filters heeft vervangen? Of vergeet u het steeds? Schrijf u dan in voor de reminder service. U krijgt dan elk halfjaar een e-mail met daarin een herinnering dat u de filters moet vervangen. Zo zult u nooit meer vergeten dat de filters vervangen moeten worden. Tevens kunnen wij zien welk merk en type filters u de laatste keer heeft besteld. Zo kunt u met één druk op de knop de filters opnieuw bestellen. Het is ook mogelijk om in één keer meerdere filters te bestellen. U kunt dan profiteren van hoge kortingen die wel kunnen oplopen tot 20 procent! Bij ons geldt namelijk, hoe meer u besteld, hoe hoger de korting!

 

​Vragen? Neem contact met ons op​​!

​Heeft u vragen over onze Itho filters? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen.

Lees meer Sluiten
Vragen of advies nodig?

Bel +31 85 - 041 00 88

Customer service person's foto
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WTW-filtersOnline B.V. 9,2 / 10 - 1249 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »