Stork WTW

Min: €0 Max: €15

Stork WTW filters

​Bent u op zoek naar Stork WTW filters ​voor uw ventilatiesysteem? Dan bent u bij WTW-filters online aan het juiste adres. WTW-filters online heeft filters in alle soorten en maten, van alle merken. Kijk dus snel in onze webshop en bestel de Stork WTW filters!

 

Stork WTW filters: grootste aanbod!

​Veel nieuwbouwhuizen hebben tegenwoordig een warmte-terug-win-systeem. Dit wordt ook wel een WTW-systeem genoemd. Een WTW-systeem is een systeem die ervoor zorgt dat er steeds verse lucht de woning in wordt geblazen. De warme lucht van binnen wordt naar buiten geblazen en de verse, frisse lucht van buiten wordt naar binnen geblazen. De lucht die van buiten naar binnen wordt geblazen, moet wel gefilterd worden, zodat er schone lucht in de woning komt. De WTW filters zorgen ervoor dat de lucht van buiten wordt gezuiverd. Wij raden aan om de filters ieder half jaar te vervangen. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk van het ventilatiesysteem genieten.

 

Stork WTW filters online bestellen

Bij WTW-filters online kunt u eenvoudig de ​Stork WTW filters ​online bestellen. Bestellen gaat bij ons altijd veilig en eenvoudig. En hoe meer filters u bestelt, des te hoger uw korting. Dit noemen wij de staffelkorting. Bestel dus meerdere filters in één keer. Tevens betaalt u geen verzendkosten. Heeft u uw bestelling ontvangen, maar bent u toch niet helemaal tevreden over uw product? Of heeft u het verkeerde product besteld? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen met u naar een passende oplossing. In nagenoeg alle geval zullen wij de retourkosten voor onze rekening nemen. Na ontvangst van uw bestelling, heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren.

 

Reminderservice

Weet u niet meer wanneer u voor het laatst de filters hebt vervangen? En vergeet u dat ook steeds op te schrijven? Schrijf u dan in voor de reminderservice. U krijgt dan elk half jaar een e-mail van ons, met de herinnering dat de filters weer vervangen moeten worden. Bij uw inschrijving kunt u aangeven welke merk filters u gebruikt. Wanneer u dan een herinneringsmail ontvangt, kunt u meteen via link in de mail de filters bestellen.

 

​Vragen over Stork WTW filters? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de ​Stork WTW filters? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder.
​Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »