WTW filter

Op zoek naar een WTW filter? Heeft u een ventilatiesysteem in uw woning en moeten de filters vervangen worden? Bent u daarom op zoek naar een ​WTW filter​? Dan moet u bij WTW-filters online zijn. Wij hebben filters in alle soorten en maten in ons assortiment. Bij ons vindt u altijd het filter dat u zoekt.

 

​WTW filters kopen bij WTW Filters Online.nl

Een WTW filter heeft een belangrijk functie in een ventilatiesysteem. Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de lucht in de woning naar buiten wordt geblazen en dat de lucht van buiten naar binnen wordt geblazen. Zo heeft u steeds verse lucht in uw woning. De filters zorgen ervoor dat de lucht die van buiten naar binnen wordt geblazen, wordt gezuiverd. Zo worden er bijvoorbeeld stofdeeltjes en roet uit de lucht gehaald. Het is belangrijk om de filters tijdig te vervangen, zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw ventilatiesysteem. Wij raden u dan ook aan om de filters elk half jaar te vervangen.

 

Online bestellen van uw WTW filters

U kunt het WTW filter eenvoudig online bestellen. Wij hebben alle WTW filters in ons assortiment in onze webshop. Wanneer u via onze website filters bestelt, betaalt u geen verzendkosten! Daarnaast kunt u meerdere filters tegelijk bestellen. En hoe meer filters u besteld, hoe meer korting u krijgt, dit noemen wij de staffelkorting. Deze korting kan wel oplopen tot 25 procent!

 

​Reminder service

 

WTW-filters verslijten na verloop van tijd en worden daardoor minder effectief. Des te belangrijker om ze regelmatig te vervangen. Voor bestaande klanten biedt WTW-filtersOnline daarom de ‘reminder service’ aan: ieder half jaar ontvangt u automatisch een herinnering per e-mail dat het weer tijd is om uw filters te vervangen.

 

Gratis service

 

In deze e-mail worden eerder gekochte producten vermeld. Met een druk op de knop bestelt u snel en gemakkelijk uw nieuwe filters. Goed om te weten: bestellen is nooit verplicht. U bepaalt altijd zelf of u wilt bestellen en in welke hoeveelheid. De reminder service is geen abonnement maar een gratis dienst van WTW-filtersOnline.

 

Onderhoudsadvies

 

WTW-filtersOnline adviseert om ieder half jaar de filters te vervangen en bij nieuwbouw zelfs om de vier maanden. Controleer de filters tussentijds. Indien nodig de filters met een stofzuiger op de laagste stand reinigen, zodat ze niet beschadigen. Let op: reinig luchtfilters nooit met water of een andere vloeistof!

 

​Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de WTW filters? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen! Staat u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo volledig en snel mogelijk te beantwoorden. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »