WTW filter

Op zoek naar een WTW filter? Heeft u een ventilatiesysteem in uw woning en moeten de filters vervangen worden? Bent u daarom op zoek naar een ​WTW filter​? Dan moet u bij WTW-filters online zijn. Wij hebben filters in alle soorten en maten in ons assortiment. Bij ons vindt u altijd het filter dat u zoekt.

 

​WTW filter kopen bij WTW Filters Online.nl

Een WTW filter heeft een belangrijk functie in een ventilatiesysteem. Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de lucht in de woning naar buiten wordt geblazen en dat de lucht van buiten naar binnen wordt geblazen. Zo heeft u steeds verse lucht in uw woning. De filters zorgen ervoor dat de lucht die van buiten naar binnen wordt geblazen, wordt gezuiverd. Zo worden er bijvoorbeeld stofdeeltjes en roet uit de lucht gehaald. Het is belangrijk om de filters tijdig te vervangen, zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw ventilatiesysteem. Wij raden u dan ook aan om de filters elk half jaar te vervangen.

 

Online bestellen van uw WTW filter

U kunt het WTW filter eenvoudig online bestellen. Wij hebben alle WTW filters in ons assortiment in onze webshop. Wanneer u via onze website filters bestelt, betaalt u geen verzendkosten! Daarnaast kunt u meerdere filters tegelijk bestellen. En hoe meer filters u besteld, hoe meer korting u krijgt, dit noemen wij de staffelkorting. Deze korting kan wel oplopen tot 25 procent!

 

​Reminder service

Vergeet u steeds wanneer u voor het laatst de filters heeft vervangen? Dan kunt u zich inschrijven voor de reminder service. Dit is een service die wij aanbieden aan onze klanten. Wanneer u zich inschrijft voor de reminder service krijgt u elk half jaar een e-mail van ons, waarin we u eraan herinneren dat u de filters moet vervangen. Zo zult u nooit meer vergeten dat u de filters moet vervangen! Wij kunnen precies zien welk merk filters u de vorige keer heeft besteld. Zo kunt u met één druk op de knop nieuwe filters bestellen! Uiteraard bent u niet verplicht om nieuwe filters te bestellen.

 

​Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de WTW filters? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen! Staat u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo volledig en snel mogelijk te beantwoorden. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »