Betaalmethoden

iDEAL

iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland. Betalingen worden gefaciliteerd vanuit de persoonlijke bankrekening van de consument en direct voldaan.

 

VISA

VISA is de populairste creditcard ter wereld. Voor het bereiken van een internationaal publiek is VISA onmisbaar in de checkout. 

 

Maestro

Maestro is een veelgebruikte debet betaalmethode, zowel binnen als buiten Europa. Maestro verzekert u van een veilige internationale betaalmethode. 

 

Paypal

Paypal is erg populair voor het bereiken van een internationaal publiek is Paypal onmisbaar in de checkout. 

 

Bancontact / Mister Cash

De Belgische marktleider op het gebied van online betalen is Bancontact/Mister Cash. Door middel van een pincode kunt u met deze elektronische kaart online aankopen doen. Erg gemakkelijk en veel gebruikt door de Belgische klanten van WTW-filtersOnline B.V.

 

CBC/KBC Online

Belgische klanten van WTW-filtersOnline B.V. kunnen gebruik maken van KBC / CBC online bankieren. De voordelen van KBC / CBC online bankieren zijn tijdbesparing, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Betalingen worden real time uitgevoerd. U meldt u aan met uw KBC of CBC bankkaart.

 

Bankoverschrijving

Naast alle nieuwe betalingsmethode is het ook mogelijk om uw bestelling te betalen middels een bankoverschrijving. Als u deze betalingsmethode kiest, krijgt u van WTW-filtersOnline B.V. een instructie waar het bedrag naar overgeboekt kan worden. Zodra het geld bij WTW-filtersOnline B.V. is bijgeschreven, wordt dezelfde dag nog uw bestelling verzonden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »