WTW-ventilatie / Balansventilatie

 

WTW-ventilatie / Balansventilatie

Woningen uitgerust met een WTW-systeem profiteren van een gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. WTW-systemen zijn ideaal voor het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Gebruikte lucht wordt uit het huis gezogen. Gelijktijdig wordt frisse buitenlucht naar binnen geblazen. De warmte afkomstig van de gebruikte, uit het huis gezogen lucht wordt via een warmtewisselaar overgebracht op de frisse, naar binnen geblazen buitenlucht. De warmte in de woning gaat dus niet naar buiten maar wordt hergebruikt! Dit zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing en een prettig binnenklimaat, zonder koude tocht of voelbare luchtstromen.

Om zowel het WTW-systeem als het binnenklimaat te beschermen tegen stof, wordt de afgezogen en inkomende lucht gezuiverd met speciale WTW-filters. Het is belangrijk deze tijdig te vervangen, want dat voorkomt extra, onnodig onderhoud. Bovendien blijft u dan verzekerd van een prettige leefomgeving.


WTW-filters Online: dé webshop voor alle merken WTW-filters

Beschikt u over een warmteterugwin unit? Dan kunt u vast de hulp van WTW-filtersOnline goed gebruiken. Wij bieden alles wat nodig is voor een optimale WTW-ventilatie ofwel balansventilatie. U kunt in onze webshop onder andere terecht voor WTW-filters voor units van alle bekende merken. 


Voordelen WTW-filters voor WTW-ventilatie / Balansventilatie

Waarom u de filters voor balansventilatie het beste bij ons kunt kopen? We zetten de voordelen van WTW-filters Online graag voor u op een rij:

• Originele kwaliteit filters voor de laagste prijs 

• Filters voor units van alle bekende merken

• Al leverbaar vanaf twee sets

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »