Brink Climate Systems

Filters voor Brink unit

WTW-filtersOnline zorgt ervoor dat u het juiste Brink filter kunt vinden. In ons uitgebreide assortiment hebben wij voor het merk Brink alle filters. Deze zijn te plaatsen in onderstaande Brink units.

- Brink WTW filters
- Brink luchtverwarming filters

Heeft u vragen over de Brink filters? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Brink filters bestellen bij WTW Filters Online

Bij WTW-filters online kunt u terecht voor ​Brink filters. Wij hebben een ruim assortiment aan WTW filters van verschillende merken. Welk merk filter u ook zoekt, wij hebben het voor u. Brink filters ​zijn onderdeel van een WTW systeem. Een WTW systeem wordt geplaatst in woningen, maar ook in kantoren. Dit systeem zorgt ervoor dat de lucht van binnen naar buiten wordt geblazen en lucht van buiten naar binnen wordt geblazen. De frisse lucht van buiten moet gezuiverd worden voordat het naar binnen wordt geblazen. Het zuiveren van de lucht wordt gedaan door de filters. De filters hebben dus een belangrijke functie. Daarom is het belangrijk dat de filters op tijd worden vervangen. Wij raden aan om deze filters elk half jaar te vervangen. ​

 

Brink filters online bestellen

​Bij ons kunt u de filters eenvoudig online bestellen. Als u het merk en het type van de filters weet, kunt u deze eenvoudig in onze webshop opzoeken. Het bestellen gaat snel en eenvoudig. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. Tevens betaalt u geen verzendkosten.
​Bent u toch niet helemaal tevreden met uw bestelling of heeft u het verkeerde product besteld? Dan kunt u het product retourneren. Nadat u uw bestelling heeft ontvangen, heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Neem van tevoren wel even contact met ons op. Dan kunnen we samen met u bekijken of we tot een oplossing kunnen komen.

 

Reminderservice

Weet u niet precies meer wanneer u voor het laatst de filters heeft vervangen? Schrijf u dan in voor de reminderservice. U krijgt dan elk half jaar een e-mail waarin wij u eraan herinneren dat u de filters moet vervangen. U kunt dan met één druk op de knop de filters bestellen! Zo vergeet u nooit meer dat u de filters moet vervangen! ​

 

Vragen over Brink filters? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de filters Brink filters? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »